Press "Enter" to skip to content

7Day Tv nih Aunglah interview an tuahmi, Martin asungh ruangah emotion tampi arak um ti mi hmuh khawh si (+Video)

Aung Lah a sungh mi ruangah Laimi kan thinlung a fak ngaingai kan celh ve cio hrim loh, kawl miphun nih cun thihnak tiang in a tong phah mi an um tiah thawng kan theih, hmailei ah a caah caaan ttha a um ko rih. “7Day Tv nih Aunglah interview an tuahmi, Martin asungh ruangah emotion tampi arak um ti mi hmuh khawh si”. Chin Cable Network Channel

A tanglei ah Biahalnak an tuah lio Video kan van chiah zoh cio khawh van i zuam hna usih, tlamtling tein.

Thawngpang dang relchap <<<<< Chinmi Caah 2020 I Thim Nak Cu Lungput Phunhnih Bak Ai Paih Nak Ah A Chuak– Pu No Than Kap CNLD Chairman pakhat le Falam peng pine 2 ah CNLD min in ai zuamtu Pu No Than Kap nih cun tutan Myanmar rampi ithim nak ding cu chinmi caah lungput phunhnih neih nak he buainak a si tiah a chim i, lungthin ai khat lo mi phun 10 timi a langh ter. Pu No Than kap nih cun “ chinmi caah 2020 i thim nak ding cu, lungput pahnih neih ruang ah buainak a si. 1.Kawl Party a uar tu,vs Mai Chin Party a uar tu, 2.miphun a dam mi kawl kuttang um a zenh lo tu, vs Chin miphun damnak kawl ai tim tu, 3. Kawl bawi pawl a hram bik lu bik ah a chia tu,vs Chin mipi hrampi le Pathian lubik i a chiatu, 4.Kawl miphun caktertu vs Chin miphun caktertu, 5.Rampi tangka ma i Party le mah pumpak tangka bantuk ah chia in mipi lunglomh ter i timh i vote a caw tu, vs Chin miphun damnak cu Chinmi zapi hrang ah a si timi au thawng he mipi a au tu, 6. Kawl Nunphung, Biaknak, Ca, lam le phunglam a zul duhtu vs Chin Nunphung, Biaknak, Ca, lam le phunglam nin ter i cahter chinchin a duh tu, 7.Tthutdan sang thut duh ruang ah kawl bawi hmai ah lukhun a hreh lo tu, vs Kawl bawi he i can in a dir ngam tu, 8.Kawl loin nung kho lo i ai ruat tu vs Kawl pawl tel loin kan nung kho tuk ti i a hmuthiamtu, 9. Nu-tak hnakin Nu-ei (miphundang) duh deuh tu vs Mah hringtu Nu tak (Chin miphun) bak a si mi a thleichan thiam tu, 10. Milem hmaiah khukbil in lukhun a zenh lo tu,vs Milem hmai i khukbil bal lo mi zumtu diktak. A cung i lungput pahnih ah khawi zei deuh dah kan dirpi timi cung a Chin miphun dir chuah khawh le khawh lo ai thei ko lai tiah a langh ter.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *