Press "Enter" to skip to content

Sung Tin Par Hlathar : Ka Dawt Aw Nang Le Kei caah Lei Cung Hi Duh A Tling kho Hrim Lo (+Video)

Chinmi chungin hlasak thiam Pi Sung Tin Par hi uar a um kho taktak. A nu ngak lio tein hlasak thiam Chin mi chung lawng hmanh si loin kan kawlram chung tiang in minthang Chinmi kan min a kan thatter mi kan hmai a kan hngal ter nu nu pakhat a si. Ni hin ni tiang a aw a thlau kho hrimhrim rih loh, a hla sak mi cu “💕Ka Dawt Aw Nang Le Kei caah Lei Cung Hi Duh A Tling kho Hrim Lo❤️” timi hla a si.

A phuah tu zong a thiam i a sa tu zong hi a thiam, Mah hla a phuahtu hi, Herh Lain a si i, Music House Studio (Live) by Mung Pi Akam, Jamez Tha Bu, Lian Pi hna an si laimi Chin mi ah cun zah pi awk an um bak loh, Uar an um kho taktak.

A tanglei ah a hla kan van chiah. thazaang pek khawh cio rak zuam hna usih.

Thawngpang dang relchap >>>>>

NLD Nih Cozah An Tleih Ruang Ah Ramca Ah Thiltha Zeihmanh A Chuak Kho Loh – Chin Ralkap CNF

Chin ralkap CNF thawngthanh tu a si mi Salai Htet Ni Ko cu rualrem nak ding caah tiin kar a hlan ning in siseh cozah thing he an dirhmun, Cozah thar cung i, an beisei mi pawl biahal nak tuah a si i, a tanglei bantuk hin a chim.

Chin ralkap CNF thawngthanhtu Salai Htet Ni Ko nih cun “Rualrem nak tiang chuak puitling kho ding in, karhlan nak ah, NLD cozah chan nakin USDP cozah Chan i karhlan dan ning hi di a riam deuh. Myanmar ram chung rualrem nak um ding zong USDP i hram an thokmi a si ruangah anmah he biaceih ti cu, i theihthiam nak a um.

NLD kutchung ahcun rualrem nak hrang i cawlcangh nak cu a duhsah tuk hringhran i kan di a riam kho bak loh si ko. Vawikhat vawi hnihnak pinlung ahcun hmailei.kan panh deuh nain vawi thumnak pinlung dih in tuni tiang cu hmailei panhnak a um ti loh. Curuangah cun, cozah thar he zeitin dah rualrem nak a chuah khawh lai timi cu kan tawlrel cia dih.

CNF elects new leadership | Mizzima Myanmar News and Insight

“Cozah thar he rualrem nak kong biaceih ti a si tik ah, duhmi pathum a um i vawi linak pinlung biaceih nak ahcun tuahkhawh dingmi pawl a um. Democracy hngauhchan in ram dirkhawm ding, Democracy le Federal kaldan in rampi dinchuah ding, Democracy le Federal kaldan hngauhchan in rampi hngetter deuh ding pawl cu tuah cia dih a si cang i, tlamtling kho ding in Political biaceih ti nak kan neih a hau. Pahnihnak ahcun cozah thing he i rem nak a um cia mi cu, NCA ah a tak i phan kho ding in tuah a hau. Pathumnak ah cun i kah nak ruang ah remnak lethmat a ngah rih lo mi tlangcung ralthuam a tlai mi pawl zong NCA ah i tel kho dingin cozah thar nih an tuah kan duh.

“Cozah thar nih CNF le Chin cozah karlak i remnak a umcia ban tuk in remdaihnak hrang hi a tak i an tuah ding kan duh. Cozah thing he an tuah dih rih lo mi, thancho nak, timhtuanh mi pawl check than i tuahthat than ding in Cozah hlun nih Chin mipi a cuhmi vawlei,inn hmun le ramri pawl cu felfai tak in, tuahpiak ding ah, Cun Chin ralzam pawl an umnak hmun cia i an kirthan khawh nak ding le an herhbau mi, tuahpiak ding ah cozah thar tuahter kan duh nak a si,” tiah a ti. ( KB ) Credit : VAPUAL AUAW

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *